Keresés
Close this search box.

Gyakori kérdések

Vendégház

Vendégházunk Balatonfüred a Balaton északi partján helyezkedik el – Balatonfüred Arácsi út 100. Balatonfüredet sokan az északi part „Fővárosaként” emlegetik.

Szállás a lefoglalt létszám függvényében a kültéri medence, gyermeksziget, grill és konyhai eszközök használatát, kényelmi szolgáltatásokat, napozókert és nyugágyhasználatát tartalmazza tavasztól őszig, valamint a WiFi és az ingyenes parkolást egy autó részére.

Csocsó, pingpongasztal, darts, sakk, társasjátékok, gyermeksziget, kényelmi szolgáltatások, grillezési lehetőség, kerékpárbérlés, valamint a nyári időszakban egy 6,5*3,5 méter nagyságú változó mélységű, mobil tetővel ellátott medence, mely sós fertőtlenítő rendszerrel van ellátva, ami egy új, környezetbarát megoldás.

A pihenés egyik formája az aktív pihenés. Nálunk ehhez is minden adott! Vendégházunk két kerékpárral rendelkezik, melyek segítségével vendégeink felfedezhetik Balatonfüred csodálatos vidékét és nevezetességeit! A kerékpárokat díjmentesen biztosítjuk vendégeink számára!

Kollégáinkkal való egyeztetés után ébresztő szolgálat áll rendelkezésükre.

Vendégházunk számos gyermekbarát szolgáltatással és eszközzel rendelkezik. Csocsó, pingpongasztal, darts, sakk, társasjátékok, gyermeksziget, nyári időszakban egy 6,5*3,5 méter nagyságú, mobil tetővel ellátott medence, mely sós fertőtlenítő rendszerrel van ellátva, ami egy új, környezetbarát megoldás.

Nincs, a vendégház emeleti szobái lépcsőn keresztül közelíthetőek meg.

A vendégház közös helyiségeiben és a szobában is a WiFi hozzáférés biztosított, díjmentesen.

Vendégházunk háziállatokat nem fogad.

Szobák

Vendégházunk tágas, elegáns, balkonos szobái kényelmes ágyakkal, hűtővel, az apartmanjaink saját konyhával, LCD TV-vel, zuhanykabinos felszerelt fürdőszobákkal biztosítják vendégeink minél pihentetőbb tartózkodását.

Apartmanjaink mindegyikében található kávé és teafőző. A szobáink esetében a közösségi térben található kávéfőző és teafőző egyaránt. Mindemellett a medence partján található konyhában is rendelkezésre áll egy kávéfőző, mely hozzájárul a gondtalan kikapcsolódáshoz és ahhoz, hogy Ön teljes mértékben kényeztethesse magát!

Vendégházunk teljes területén beleértve a szobákat is, tilos a dohányzás. Az erkélyeken, ill. az épületen kívül, a kijelölt helyeken engedélyezett.

Legtöbb szobánk és apartmanunk pótágyazható.

Szobáink nem rendelkeznek saját széffel, ezért kérünk minden vendégünket, hogy vigyázzanak az értékeikre.

A vendégház közös helyiségeiben és a szobában is a WiFi hozzáférés biztosított, díjmentesen.

Vendégházunk háziállatokat nem fogad.

Érkezés, távozás

A szobákat 15 órától lehet elfoglalni. Utazáskor kérjük, szobáikat 10 óráig szíveskedjenek elhagyni és a szobakulcsot leadni.

Korábbi érkezés előzetes egyeztetés alapján, foglaltságunk függvényében lehetséges.

A távozás napján térítés ellenében van lehetőség a tartózkodás meghosszabbítására, amennyiben aznap nem érkezik vendég a szobába. A hosszabbítás mindenkori érvényes áráról a szálláshelyen adunk tájékoztatást.

2021. szeptember 1-jétől Magyarországon a szálláshely-szolgáltató érkeztetéskor minden vendég törvényben meghatározott személyes adatát okmányolvasón vagy manuálisan rögzíteni köteles.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2021.09.01-től csak fényképes igazolvány birtokában lehet vendégházunkba bejelentkezni, kivétel ez alól minden 14 év alatti gyermek, ugyanis a Kormány 584/2021. (X. 14.) rendeletének köszönhetően október 29-től a veszélyhelyzet megszűnéséig nem kötelező a személyazonosító okmány bemutatása a személyes adataik rögzítéséhez, és az okmány azonosítóját sem kell regisztrálni.

A rendelet értelmében a törvényben előírt (A turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló 2016. évi CLVI. törvény) személyes adatokat a szálláshely a 14 év alatti vendégek esetében képviselőjének (pl. szülő, gondviselő) nyilatkozata alapján is rögzítheti.

Fizetés

Számláját készpénzzel és átutalással egyenlítheti ki. Szép kártyák közül OTP kártyát fogadunk el.

Áraink az Általános Forgalmi Adót (ÁFA) tartalmazzák.

Áraink az Idegenforgalmi Adót (IFA) NEM tartalmazzák, ez a helyszínen külön fizetendő. Az adó mértéke, Balatonfüreden személyenként és vendég éjszakánként 530 Ft/fő/éjszaka, melyet Balatonfüred Város Önkormányzata határoz meg (településenként eltérő lehet). Mentesülnek alóla a 18 év alattiak.

Parkolás

A parkolás ingyenes szobánkként egy autó részére a vendégház előtti nyitott parkolónkban.

A parkolóhelyek elfoglalása érkezési sorrendben történik.

Van még megválaszolatlan kérdése?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi minden kérdésére válaszolunk!

Mobil:  +36 70 670 8023

Email: info@fured100vendeghaz.hu

Cím: 8230 Balatonfüred Arácsi út 100.

Füred 100 Vendégház Balatonfüred értékelése 9.8 a lehetséges 10-ből, 70 hiteles vendégértékelés alapján a szallas.hu weboldal értékelése szerint.