Keresés
Close this search box.

Szolgáltatásaink az Ön igényére szabva!

Nálunk mindig a vendég az első! 

Szolgáltatásaink

Gyermeksziget

Vendégházunk kiemelet figyelmet fordít arra, hogy miközben Ön pihen, feltöltődik és kikapcsolódik addig a gyermekei is felszabadultan érezzék magukat.

Kültéri medence

Vendégházunk egy 6,5*3,5 méter nagyságú, mobil tetővel ellátott medencével rendelkezik, ahol Ön családjával közösen élvezheti a gondtalan kikapcsolódást .

Ingyenes parkolás

Ne csak a családját, hanem az autóját is tudja biztoságban nálunk! Vendégházunk területén minden szobához és apartmanhoz tartozik egy parkoló.

Kényelmi szolgáltatások

Annak érdekében, hogy nálunk ténylegesen gondtalanul élvezni tudja  családjával a pihenésre szánt időt, a szobák és az apartmanok felszereltségén túlmenően egyéb kényelmi szolgáltatásokkal várjuk Önt.

Főzési, grillezési lehetőség

Vendégházunk lehetőséget biztosít önnek és családjának, hogy át tudják élni a nyári esték varázslatos hangulatát a kivilágított medencénk partján egy családdal, barátokkal történő közös beszélgetés, grillezés alkalmával.

Kerékpár bérlés

A pihenés egyik formája az aktív pihenés. Vendégházunk négy kerékpárral rendelkezik, melyek segítségével vendégeink felfedezhetik Balatonfüred csodálatos vidékét és nevezetességeit!

Gyermeksziget

„Ahol mindenki újra gyermek lehet!”

Vendégházunk kiemelet figyelmet fordít arra, hogy miközben Ön pihen, feltöltődik és kikapcsolódik addig a gyermekei is felszabadultan érezzék magukat.

Minezek érdekében a Vendégházunk területén egy teljesen felszerelt Gyermeksziget várja a gyermekeit, ahol mászófal, fedett és zárt gyerekház, hinta, csúszda, roller, sakk, darts, pingpongasztal, különböző társasjátékok és egy minden oldalról zár trambulin várja, hogy felfedezzék őket a gyermekek!

Kültéri medence

„Csobbanjon bele a nyárba!”

Vendégházunk egy 6,5*3,5 méter nagyságú, mobil tetővel ellátott medencével rendelkezik, ahol Ön családjával közösen élvezheti a gondtalan kikapcsolódást és feledhetetlen családi, közös élményekkel lehet gazdagabb. Medencénk különleges, sós fertőtlenítő rendszerrel van ellátva, mely egy új, környezetbarát megoldás. A gondtalan fürdőzés után élvezheti a nap jótékony és melegítő sugarait a medence partján kialakított napozó teraszon nyugágyaink egyikében.

Ingyenes parkolás

Ne legyen gondja a parkolásra!

Ne csak a családját, hanem az autóját is tudja biztoságban nálunk! Vendégházunk területén minden szobához és apartmanhoz tartozik egy parkoló.

A parkoló térkövezett, különleges növényekkel, sziklakerttel rendelkezik, mely már a Vendégházba történő megérkezéskor kellemes életérzéssel tölti el a hozzánk ellátogató vendégeinket!

A parkolás díja a teljes nálunk tartózkodás idejére díjmentes!

Kényelmi szolgáltatások

Vendégházunk jelmondata: „Nálunk mindig a vendég az első!”

Annak érdekében, hogy nálunk ténylegesen gondtalanul élvezni tudja  családjával a pihenésre szánt időt, a szobák és az apartmanok felszereltségén túlmenően, a pihenőkert és a medence közvetlen szomszédságában egy zárt kényelmi teret is kialakítottunk vendégeink számára, ahol modern villanytűzhely, mosógép, szárítógép, mosogatógép, modern kávéfőző és hűtőgép gondoskodik a vendégeink kényelméről a medence partján töltött idő, vagy éppen grillezés közben! A helység saját mosdóval, illemhelységgel és tusolóval van felszerelve, melyet a vendégeink szabadon használhatnak.

Legyen a vendégünk és a reggeli kávéját mi álljuk!

A szobákhoz tartozó konyhákban modern kávéfőző gépek (Nescafe Dolce Gusto) kerültek elhelyezésre, melyek a vendégeink kényelmét szolgálják!

Főzési, grillezési lehetőség

Cél: A teljes feltöltődés és kikapcsolódás!

Vendégházunk lehetőséget biztosít önnek és családjának, hogy ténylegesen ki tudjon kapcsolódni és át tudják élni a nyári esték varázslatos hangulatát a kivilágított medencénk partján egy családdal, barátokkal történő közös beszélgetés, grillezés alkalmával. A modern kerti grill eszközt, a nyári esték hangulatához szükséges technikát (Bluetooth hangszóró), játékokat (darts, sakk, társasjátékok) mi biztosítjuk, így Önnek, Családjának és Barátainak már csak a jó hangulatról kell gondoskodnia!

Kerékpár bérlés

Aktív pihenés!

A pihenés egyik formája az aktív pihenés. Nálunk ehhez is minden adott! Vendégházunk négy kerékpárral rendelkezik, melyek segítségével vendégeink felfedezhetik Balatonfüred csodálatos vidékét és nevezetességeit!

A kerékpárokat díjmentesen biztosítjuk vendégeink számára!

Látnivalók a környéken:

 • Tagore-sétány
 • Jókai Mór Emlékház
 • Városi Múzeum   
 • Vaszary villa 
 • Kossuth Lajos forrás
 • Széchenyi-kastély 
 • Kisfaludy Galéria                       
 • Arácsi római katolikus templom
 • Evangélikus templom
 • Szent Mihály templom romja (Papsoka Templomrom)
 • Dőry-nyaraló
 • Füredi Panteon
 • Kerektemplom és Galéria

Gyakori kérdések

Vendégházunk Balatonfüred a Balaton északi partján helyezkedik el – Balatonfüred Arácsi út 100. Balatonfüredet sokan az északi part „Fővárosaként” emlegetik.

Vendégházunk tágas, elegáns, balkonos szobái kényelmes ágyakkal, hűtővel, az apartmanjaink saját konyhával, LCD TV-vel, zuhanykabinos felszerelt fürdőszobákkal biztosítják vendégeink minél pihentetőbb tartózkodását.

Vendégházunk teljes területén beleértve a szobákat is, tilos a dohányzás. Az erkélyeken, ill. az épületen kívül, a kijelölt helyeken engedélyezett.

Hitel- és bankkártyák közül Mastercard, Visa és Maestro kártyákkal egyenlítheti ki számláját, szép kártyák közül MKB, OTP és K&H kártyákat fogadunk el. A kijelentkezéskor számláját készpénzzel is kiegyenlítheti.

Vendégházunk számos gyermekbarát szolgáltatással és eszközzel rendelkezik. Csocsó, pingpongasztal, darts, sakk, társasjátékok, gyermeksziget, nyári időszakban egy 6,5*3,5 méter nagyságú, mobil tetővel ellátott medence, mely sós fertőtlenítő rendszerrel van ellátva, ami egy új, környezetbarát megoldás.

A parkolás ingyenes szobánkként egy autó részére a vendégház előtti nyitott parkolónkban.

A vendégház közös helyiségeiben és a szobában is a WiFi hozzáférés biztosított, díjmentesen.

A szobákat 14 órától lehet elfoglalni. Utazáskor kérjük, szobáikat 11 óráig szíveskedjenek elhagyni és a szobakulcsot leadni.

Van még megválaszolatlan kérdése?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és mi minden kérdésére válaszolunk!

Mobil:  +36 70 670 8023

Email: info@fured100vendeghaz.hu

Cím: 8230 Balatonfüred Arácsi út 100.

Füred 100 Vendégház Balatonfüred értékelése 9.8 a lehetséges 10-ből, 70 hiteles vendégértékelés alapján a szallas.hu weboldal értékelése szerint.